Elérhetőségeink

Tel: +36 23/421-336
E-mail: bae7527207988e4e5897d848d55b2f44

Telephely: 2040 Budaörs, Kaktusz utca 8.

Adószám: 13052571-2-41


Nyitvatartás:

Hétfő: 7.00 - 17.00
Kedd: 7.00 - 17.00
Szerda: 7.00 - 17.00
Csütörtök: 7.00 - 17.00
Péntek: 7.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Az ünnepi nyitvatartások a fent leírtaktól eltérhetnek. 

Termék gyorskereső

Keresett kifejezés:
Kategória:


Szín:
Gyártó:

GY.I.K.

» A TERMÉKEK ÁRAIT HOL TALÁLOM MEG?

A jelenlegi piaci helyzetben az építőanyagok ára nagyon rövid idő alatt, esetenként napi szinten is változik. Ennek okán nem rögzítünk a weboldalunkon a termékekhez kapcsolódó fix árakat, hanem igyekszünk minden egyedi esetben az elérhető legkedvezőbb feltételek mellett kiszolgálni vevőinket.
Számos gyártóval állunk hosszú évek, évtizedek óta remek üzleti kapcsolatban, termékek rendkívül széles skáláját tudjuk biztosítani a vásárlók számára.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapon, emailen vagy telefonon keresztül, és értékesítő kollégáink kalkulálnak egy aktuális, kedvező árat a megvásárolni kívánt termékekre.  

» HOGYAN TUDOK ÁRAJÁNLATOT KÉRNI?

A honlapunk Ajánlatkérés menüpontján keresztül űrlap segítségével, továbbá az oldal bal szélén található elérhetőségeink bármelyikén, emailben vagy telefonon keresztül.

» REKLAMÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN HOGYAN ÉREM EL A BAUCENTERT?

Reklamációs igényét kérjük küldje el a bae7527207988e4e5897d848d55b2f44 email címre az alábbi adatok megadásával:

  • Név (amin a megrendelés történt)
  • Számla vagy szállítólevél sorszáma
  • Részletes leírás (mi történt a termékkel, hiányos, törött…stb.)
  • Kép vagy videó csatolása
  • Termék neve, mennyisége

Vagy elküldheti igényét az Írjon nekünk! menüpontban elérhető űrlapon keresztül is. 

A beérkezett reklamációs igényt megvizsgáljuk és mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

» MIKORRA SZÁLLÍTJÁK KI A MEGVÁSÁROLT TERMÉKEKET?

Minden vásárlás egyedi, így az áru kiszállítása is. Jellemzően az építkezéshez ütemezzük a kiszállítást, előre megbeszélt ütemtervnek megfelelően érkezik Önhöz az anyag ami az aktuális építési munkafolyamathoz szükséges. A kiszállítás időpontját a megrendelés véglegesítésekor értékesítő kollégáinkkal mindig le fogja tudni egyeztetni, hogy az anyagnak mikorra kell a helyszínen lennie és Önnek milyen időpont felel meg az átvételre.

» HOGYAN KAPOM MEG A MEGVÁSÁROLT TERMÉKEKET?

Termékeink szállítása többféle képen is lehetséges. Esetenként saját gépjárművünkkel szállítjuk ki a telephelyünkről, máskor közvetlenül a gyártótól érkezik a termék az Ön címére. Szállítási címtől, megrendelt mennyiségtől, és szállítási határidőtől függően ez változhat. Minden esetben a kiszállítást értékesítő kollégánkkal való egyeztetés előzi meg, ahol pontosítjuk a szállítási címet és időpontot.

» HOGYAN TUDOM KIFIZETNI A TERMÉK VÉTELÁRÁT?

A számla végösszegét telephelyünk pénztárában készpénzben vagy bankkártyával; vagy távolról akár átutalással is rendezheti.

» A RAKLAPOKAT VISSZAVESZIK?

Némely termékek betétdíjas raklapon kerülnek kiszállításra. Ezen hordozóelemeket mi továbbhasználjuk, ezért visszavásároljuk Öntől - amennyiben a termékek felhasználása után azokat sértetlenül visszaszállítják telephelyünkre. A raklapok amortizációjuk miatt használati díjjal is terhelve vannak. Ennek mértéke mindig szerepel az Ön számláján (külön betétdíj és használati díj kerül feltüntetésre), ezt az amortizációs használati díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

» MI AZ ÚJHÁZ CENTRUM?

Kedves építkezők, felújítók!

Életünk során egyes vásárlások sokszor nagyon fontos döntés elé állítanak minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.

Bízz egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!

Bízz közel 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel, kellő tapasztalattal rendelkező kollégák segítik döntésében!

Bízz átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!

És nem utolsó sorban bízz egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki folyamatosan.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Téged is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz. Addig is érdemes átlapozni a legfrissebb katalógusainkat, amely bepillantást nyújtanak aktuális ajánlatunkba.

 

Tisztelettel,

az újHÁZ Centrum csapata